Fasaderehabilitering 2020

Omfattende rehabilitering av Manglerud borettslag

MANGLERUDVEIEN

Manglerud borettslag, etablert i 1947 bestående av 224 leiligheter fordelt på 14 bygninger, har gjennomgått en betydningsfull rehabilitering for å sikre et moderne og bærekraftig bofellesskap.

Prosjektbeskrivelse

For Manglerud borettslag rehabiliterte vi hele 18 000 m2 fasade. Det ble implement avansert superisolasjon i samsvar med TEK10-kravene.

I tillegg gjennomførte vi en omtekking av alle tak, rehabilitering av piper og balkonger, og installerte faste stålrør i 68 pipeløp, inkludert nødvendig arbeid i ildsteder for samtlige 224 leiligheter. Balkongene ble også nøye oppgradert med nye rekkverk og innglassing.

Bærekraftige tiltak og OBOS bærekraftpris

Dette helhetlige rehabiliteringsprosjektet inkluderte flere tiltak for å gjøre området mer miljøvennlig. Rundt blokkene ble det drenert, og gravemassen ble gjenbrukt på uteområdet. Det ble også bygd 61 nye garasjer med ladestasjoner for el-biler. Hagespesialisten bidro til flotte uteområder.

Rehabiliteringen av eksisterende bygningsmasse og gjennomføringen av andre bærekraftige tiltak førte til at borettslaget vant OBOS Bærekraftpris 2020, og ble belønnet med én million kroner. Dette anerkjenner ikke bare kvaliteten på arbeidet som ble utført, men også engasjementet og suksessen til borettslaget i å skape et mer bærekraftig og fremtidsrettet bofellesskap.

KONTAKT OSS

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi behandler din henvendelse fortløpende.

Kundeservice er åpent mandag-fredag 07.00-15.00

Telefon: 22 12 00 51