Puss-, betong- og murarbeider

Oslo Murmesterbedrift er en anerkjent og pålitelig aktør innenfor murarbeider og har et bredt spekter av tjenester som dekker alt fra restaurering til rehabilitering av mur, puss, og betong.

Våre erfarne murere utfører alt fra støpearbeid i betong til blokkmuring med materialer som Leca og Siporex. Vi tilbyr også flislegging både innendørs og utendørs.

Med ekspertise innen teglmuring og pussarbeider sørger vi for å gi fasader og overflater den ønskede finishen. Vi kan også utføre natursteinarbeider, et materialer som gir bygninger et naturlig og elegant utseende.

Med vårt datterselskap, Oslo Tegl & Puss AS, som er spesialisert på teglforblending av fasader og montasje av Stofix ventilert fasadesystem, utvider vi vårt tjenestetilbud betydelig. Sammen tilbyr vi et bredt spekter av tjenester innenfor mur, puss og betong, som dekker både nybygg og rehabiliteringsprosjekter. Vi har et solid nettverk av faste samarbeidspartnere som tilpasses hvert aktuelle oppdrag ved behov.

Oslo Murmesterbedrift er en pålitelig partner for alle typer murarbeider i Oslo og omegn.

Vi utfører alt av murarbeider i Oslo og omegn

  • Støpe arbeid i betong
  • Blokkmuring med Leca, Siporex o.l.
  • Teglmuring
  • Flislegging inn- og utomhus
  • Pussarbeider
  • Natursteinarbeider

Totalentreprenør – ansvar for hele prosjektet fra start til slutt

Som totalentreprenør tar vi ansvar for hele byggeprosjektet. Alt fra prosjektering, koordinering av utførsel av arbeid. Vi har ansvar for HMS (Helse, miljø og sikkerhet) og at resultatet oppfyller avtalt funksjoner og offentligrettslige krav.

Vi har faste samarbeidspartnere som tilpasses det aktuelle oppdraget.

Alle våre bedrifts- og prosjektledere sitter på et mesterbrev i murerfaget, kompetanse som ingeniør eller sivilingeniør. Vi har egne kompetente håndverkere som mestrer nye og tradisjonelle murer teknikker.

Ta kontakt med våre spesialister

Torbjørn Nordal
Torbjørn Nordal
Daglig leder, Sivilingeniør
Henning Sandholdt
Henning Sandholdt
Senior prosjektleder
Jon Markus Moldstad
Jon Markus Moldstad
Prosjektleder, Murmester
Kristoffer Pettersen
Kristoffer Pettersen
Prosjektleder, Murmester

KONTAKT OSS

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi behandler din henvendelse fortløpende.

Kundeservice er åpent mandag-fredag 07.00-15.00

Telefon: 22 12 00 51