Balkongrehabilitering, Totalentreprenør 2021

Vedlikehold og etablering av nye bruksbalkonger

JENS BJELKES GATE 62

Boligselskapet hadde behov for fasaderehabilitering av bakgårdsfasaden, betongrehabilitering av brannbalkonger på fasadene, samt utskifting til nye vinduer. De hadde også et ønske om å etablere nye bruksbalkonger.

Oslo Murmesterbedrift ble engasjert til å styre prosjektet fra start til slutt. Dette inkludert arkitektarbeid, byggesøknader, prosjektering og statiker. Prosjektet varte i ca 3, 5 mnd.

Etablering av nye bruksbalkonger

Det var flere leiligheter som ikke hadde balkong fra før i boligselskapet. For å etablere dette ble 3 brannbalkonger på frontfasaden utvidet og gjort om til 6 bruksbalkonger for 6 av leilighetene .

Det ble skåret ut yttervegg og installert balkongdør, samt skillevegger godkjent for rømning mellom balkongene. Det ble satt på forkantmontert aluminiumsrekkverk med platekledning og de nye dekkene ble fuktsikret med polyuretan.

Nye balkonger ble montert på fasaden

Fasaderehabilitering av bakgård og betongrehabilitering av brannbalkonger

Bakgårdsfasaden ble fasaderehabilitert ved at løs puss og maling ble fjernet. Deretter fikk det ny puss og malt på nytt.

I tillegg ble alle vinduene i gården skiftet til nye vedlikeholdsfrie vinduer med utvendig aluminiumskledning.

Brannbalkongene på bakgårdsfasaden ble betongrehabilitert etter prinsipper for begrenset mekanisk betongrehabilitering, samt fuktsikret med hulkil og polyuretan-belegg. Rekkverket ble rustbehandlet og lakkert. Nedløpsrørene og tilhørende varmekabler ble skiftet.

Før og etterbilder av bakgårdens brannbalkonger

Vi takker for tilliten og godt samarbeid

KONTAKT OSS

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi behandler din henvendelse fortløpende.

Kundeservice er åpent mandag-fredag 07.00-15.00

Telefon: 22 12 00 51