Balkongrehabilitering, Totalentreprenør 2021

Vedlikehold og etablering av nye bruksbalkonger

JENS BJELKES GATE 62

Boligselskapet i Jens Bjelkes gate 62 hadde behov for fasaderehabilitering av bakgårdsfasaden, betongrehabilitering av brannbalkonger, samt utskifting til nye vinduer. De hadde også et ønske om å etablere nye bruksbalkonger. Oslo Murmesterbedrift ble engasjert til å styre prosjektet fra start til slutt. Dette inkludert arkitektarbeid, byggesøknader, prosjektering og statiker. Prosjektet varte i ca 3, 5 mnd.

Etablering av nye balkonger

For å imøtekomme behovet for balkonger i leilighetene uten tidligere balkong, ble 3 brannbalkonger på frontfasaden utvidet og omgjort til 6 bruksbalkonger for 6 av leilighetene. Dette involverte kutting av yttervegger, installasjon av balkongdører, og godkjente skillevegger for rømningsveier mellom balkongene. Aluminiumsrekkverk med platekledning ble montert på forkant, og de nye balkongdekkene ble fuktsikret med polyuretan.

Fasaderehabilitering av bakgård

Bakgårdsfasaden gjennomgikk en fasaderehabilitering hvor gammel puss og maling ble fjernet, etterfulgt av påføring av ny puss og maling. Alle vinduer i gården ble byttet ut med nye vedlikeholdsfrie vinduer med utvendig aluminiumskledning.

Betongrehabilitering av brannbalkonger

Brannbalkongene på bakgårdsfasaden gjennomgikk betongrehabilitering ved bruk av prinsipper for begrenset mekanisk betongrehabilitering. Fuktsikring ble utført ved bruk av hulkil og polyuretan-belegg. Rekkverkene ble behandlet for rust og deretter lakkert. I tillegg ble nedløpsrørene og tilhørende varmekabler skiftet ut.

Vi takker for tilliten og godt samarbeid

KONTAKT OSS

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi behandler din henvendelse fortløpende.

Kundeservice er åpent mandag-fredag 07.00-15.00

Telefon: 22 12 00 51