Antikvarisk arbeid, Fasaderehabilitering 2021

Antikvarisk fasaderehabilitering av residentboligen for Italienske ambassade

INKOGNITOGATA 5

Oslo Murmesterbedrift har fullført en omfattende toårig antikvarisk fasaderehabilitering for den italienske ambassaden i Oslo. Rehabiliteringsprosjektet inkluderte rehabilitering av både residensboligen og ambassaden i Inkognitogata 5 og 7.

Fasaderehabilitering av residentboligen

Fasaderehabilitering av residentboligen i Inkognitogata 5 var et nødvendig prosjekt som ble påbegynt høsten 2021. Bygningen, som stammer fra det 1800 -tallet og representerer en gotisk murbygning, bar dessverre preg av vesentlig forfall og etterslep i vedlikehold. Oslo Murmesterbedrift ble valgt som fasadeentreprenør av den italienske ambassaden i Oslo for å utføre rehabiliteringen.

Prosjektet ble gjennomført i samsvar med en hovedentreprisebeskrivelse utarbeidet av Multiconsult og arbeidet omfattet 1100 kvadratmeter fasade.

Vi utført mekanisk malingsfjerning, pussreparasjoner etter behov og full overflatebehandling med silikatmaling.

Videre inkluderte arbeidet nøye tilbakeføring av utsmykkingselementer bidro til å gjenopprette bygningens originale estetikk og karakter. Omtekking av takterrasser. rehabilitering og overflatebehandling av vinduer, utskifting av diverse beslag, piperehabilitering og reasfaltering av innkjøring.

Alle arbeider ble gjennomført i 2022 og ferdigstilt til avtalt tid.

På grunn av godt kundeforhold og god gjennomføring av arbeidene i residensboligen, stilte Oslo Murmesterbedrift sterkt i anbudsprosessen for rehabilitering av selve ambassadebygningen i Inkognitogata 7. Etter gjennomført anbudsprosess ble Oslo Murmesterbedrift kontrahert til denne jobben høsten 2022, med gjennomføring 2023.


Vi takker for samarbeidet og tilliten.

Bygningen før rehabiliteringen

KONTAKT OSS

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Vi behandler din henvendelse fortløpende.

Kundeservice er åpent mandag-fredag 07.00-15.00

Telefon: 22 12 00 51